Média

Barrandovská zahrada vítězem prestižní soutěže Best of Realty 2019

V prestižní tuzemské soutěži Best of Realty 2019 jsme obhájili loňské prvenství v kategorii menších bytových projektů. Letos triumfovala naše komorní rezidence Barrandovská zahrada se 17 byty.

Sakura na festivalu Architecture Week

Letošní ročník festivalu architektury a urbanismu Architecture Week se věnuje problematice dopravy, životního prostředí, bezpečnosti, bydlení a architektonickému dědictví. Jeho součástí bude také expozice Prague: Next, kde figuruje i naše nedávno zkolaudovaná rezidence Sakura.

Účast na tradiční konferenci Real Estate Market

Přijali jsme možnost zapojit se do tradiční realitní konference Real Estate Market. V diskuzním panelu Veřejný prostor a participace vystoupil se svým příspěvkem majitel skupiny REALISM (dříve T.E) Martin Hubinger.

Projekt Milhouse v České ceně za architekturu

Náš brněnský projekt Milhouse byl nominován na shortlist České ceny za architekturu. Městský dům jsme postavili dle návrhu atelieru Chybik+Kristof, který nedávno získal prestižní světové ocenění.

Truhlárna nejlepším komorním projektem v Česku

Truhlárna zvítězila v kategorii menších bytových projektů prestižní tuzemské soutěže Best of Realty. Porotce jubilejního 20. ročníku soutěže zaujala zejména svým citlivým zasazením do stávající zástavby historické části pražského Břevnova a velmi zdařilou architekturou.

Účast na mezinárodní realitní a investiční konferenci CEDEM

Rádi jsme přijali nabídku zapojit se do diskuzního panelu prestižní mezinárodní realitní a investiční konference CEDEM Commercial Property & Investment Summit.